Blog

Νέα και εξελίξεις στον τομέα του RPA
Υπολογισμός ROI για έργα RPA

Υπολογισμός ROI για έργα RPA

Ο υπολογισμός της απόδοσης επένδυσης (ROI) ενός έργου RPA, θα πρέπει να ακολουθήσει ορισμένα βήματα για να γίνει αποτελεσματικά. Η ανάλυση είναι πολυεπίπεδη και στόχο έχει τη μεγιστοποίηση του οφέλους για την εταιρεία. Θα πρέπει να συμπεριληφθούν οικονομικά, ποσοτικά αλλά και ποιοτικά κριτήρια.

Efficiency Βασικό όφελος RPA

Efficiency Βασικό όφελος RPA

Η τεχνολογία της Ρομποτικής Αυτοματοποίησης Διαδικασιών (RPA), ήδη γνωστή στον παγκόσμιο επιχειρηματικό κόσμο, εξαπλώνεται διαρκώς και κυριαρχεί ως μέσο που αφορά στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων και των οργανισμών, επειδή μπορεί να οδηγήσει στην κατακόρυφη αύξηση της αποτελεσματικότητάς τους και της αξίας των υπαλλήλων τους.

10 βασικές τάσεις και προβλέψεις RPA για το 2022

10 βασικές τάσεις και προβλέψεις RPA για το 2022

Η τεχνολογία Robotic Process Automation (RPA) κερδίζει ευρεία δημοτικότητα βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να παραμείνουν ανταγωνιστικές, επανασχεδιάζοντας τις λειτουργίες με ελάχιστες επενδύσεις. Ακολουθούν μεταξύ των δέκα κορυφαίων τάσεων και προβλέψεων που πρέπει να προσέξετε το 2022 που θα επηρεάσουν το μέλλον των επιχειρήσεων και των βιομηχανιών.